Esittely

Asumme  maalla OK-talossa Kuopion ja Leppävirran keskipaikkeillä eli Kuopioon on meiltä 28 km ja Leppävirralle suurinpiirtein saman verran.

 


Olen jäsenenä seuraavissa yhdistyksissä:

 

-Suomen Kennelliitto

-Suomen Villakoirakerho

-Suomen Ranskanbulldogit ry

-Labradorinnoutajakerho ry

-Sukoka

 


Koirat ovat perheenjäseniämme ja ne ovat aina kuuluneet elämäämme.  Harrastan   lenkkeilyä, ja parasta itsensä ja koirien hoitoa on lähteä pitkälle metsälenkille, jolloin koirat saavat juosta sydämensä kyllyydestä vapaina luonnossa. Kaikki vapaa-aikani meneekin sitten koirieni kanssa puuhastellessa.  Villakoirien   turkkien hoito vie paljon aikaani.  Kesäisin olemme kesämökillämme järven rannalla aina kun se vain on mahdollista, ja siellä aidatulla tontillamme  koirat saavat olla ihan vapaasti ja nauttia mökkeilystä.

Ammatiltani olen sisätautikirurginen sairaanhoitaja, ja teen yötyötä terveyskeskuksen vastaanotto-osastolla, missä hoidetaan etupäässä ortopedisia jatkohoitopotilaita. 

Meillä on ollut villakoiria 1980-luvun alusta lähtien. Olen kasvattanut toy-, kääpiö ja keskikokoisia villakoiria vuosikymmenet.

Labradorinnoutaja tuli perheeseemme v. 2013. Tällä hetkellä meillä on ruskeita ja keltaisia labradoreja.

Ranskanbulldoggeja meillä on ollut vuodesta 2014.

Kaikki jalostukseen käyttämäni koirat ovat terveitä ja rodunomaisia. Kaikki koiramme elävät jaloissamme, ja ei voi kuin kiittää niiden superluonteita, ne tulevat kaikki toimeen keskenään erittäin hyvin. Kotimme on sisustettu koiriamme varten, ja ne ovat aina jaloissamme kotona ollessamme viettäen normaalia kotikoiran elämää. Pihamme on aidattu, ja isot koirat viettävät myös päiväsaikaan aikaansa ulkona. 

 

 

Olen Suomen kennelliiton mikrosirumerkitsijä nro 5162. Kuulun kaikkien harrastamieni rotujen rotuyhdistykseen.

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS