Breedings / Kasvatteja

Chanzonet Hunter Parish
Chanzonet Havana Brown, jäi kotiin kasvamaan.
Molli, 4,4 months

We took our first toy female poodle in 1980.  And then we just fell in love to poodles. And our next poodle was medium size poodle female. Nowadays we have brown and black poodles, toys, miniature and medium size poodles; also males and females.

Meillä on ollut villakoiria vuodesta 1980. Ensin tuli pieni musta toyvillakoiranarttu. Siitä se sitten lähti. Toinen villakoiramme, musta keskikokoinen narttu,  tuli meille saman vuoden aikana.Villakoiramme ovat kaikessa touhuiluissa täysillä mukana, ja ne tietävät olevansa tärkeitä perheenjäseniämme. Villakoiran turkin hoito on huolehdittava säännöllisin väliajoin, olipa villis lyhyessä tai pitkässä turkissa. Meidän omat koiramme rakastavat turkinhoitoa ja käsittelyä joka suhteessa, ja hampaiden pesu on myös meillä tärkeä traditio jokaiselle säännöllisesti.

Olemme kasvattaneet aikojen saatossa muutaman pentueen pitkäkarvaisia collieita ja kiinanpalatsikoiria, samoin muutaman samojedinkoiran pentueen. Samoin pari bordercollien pentuetta.

Kesäaikaan oleskelemme myös paljon kesämökillämme järven rannalla, koko tontti on aidattu ja koirat nauttivat kanssamme kesästä, tulee vaihtelua normaaliin elämään.

 

Olen jäsenenä:   Suomen kennelliitto

                         Suomen Villakoirakerho

                        

                        

                         Labradorinnoutajakerho ry

                        

                         SUKOKA

                       

 

Olen käynyt aikoinaan kehäsihteerikurssin, kasvattajakurssit ja olen Suomen kennelliiton virallinen mikrosirumerkitsijä. Näyttelyissä käymme vieläkin tosi paljon, jopa kymmeniä näyttelyitä vuoden aikana sekä kotimaassa että ulkomailla. Ammatiltani olen sisätautikirurginen sairaanhoitaja, ja teen yötyötä tällä hetkellä  terveyskeskuksen vastaanotto-osastolla, jossa hoidetaan etupäässä ortopedisia jatkohoitopotilaita.

Pidän tärkeimpänä asiana kasvatustyössäni käyttää jalostukseen terveitä ja hyväluonteisia vanhempia. Kaikki jalostukseen käyttämäni koirat ovat terveitä: terveystarkastettuja ja ihanaluonteisia, ja niillä on myös näyttelyarvostelu.  Toivon jokaisen kasvattini löytävän rakastavan perheen, jossa ne ovat perheenjäseniä.

Panostamme pentujen kasvatukseen suuresti, ja kasvattimme tottuvat meillä ollessaan kaikkeen normaaliin elämään ja kanssakäymiseen. Pentujen kanssa seurustellaan ja vietetään aikaa, niin, että ne tottuvat normaaliin elämään ja  kaikkiin mahdollisiin ääniin, niin että ne ovat reippaita ja rohkeita pieniä suukittelumasiinoita  uuteen kotiin lähtiessään. Pentumme liikkuvat vapaasti kodissamme suurimman osan valveillaoloajastaan.

Jokainen pentu saa  pentupakkauksen mukaansa. 

                        

     

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 
 

 

C.I.B. FI CH Chanzonet Laurence Harvey owner Anne-Mari Koljander-Siira, Mikkeli
C.I.B. FI CH Chanzonet Laurence Harvey, owner Anne-Mari Koljander-Siira, Mikkeli
Manolito "Nalle" breeder Veikko Tuomainen
Kasvattini Iina, Viivin tytär. Iina asuu ystäväni Paulan perheessä, Kuopiossa.
Molli 4,5 months
Chanzonet Brooke Shields "Molli" 14 months, owner: breeder
Chanzonet Brooke Shields "Molli" 14 months, owner: breeder
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS