Guestbook/Vieraskirja
Laita puumerkkisi ilahduttamaan minua, kun pistäydyt täällä :)

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja Anne Hämäläinen, 27. heinä, 2017
Hei
Olen Emma 5kk nyt ja olen todella vilkas ja leikkisä kaveri . Kuuleman virtaa riittää ja iskä ja äiti vuan ihmettelee että jos mä olin rauhallisin niin kuinka vilkkaita ne toiset siskot ja veli on ? Kevät terveiset Petoselta


Sähköposti:
Kirjoittaja Terttu, 24. joulu, 2015
Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta!
Toivottaa Dansku (alias Daniel) "vanhempineen" Pietarsaaresta!
ps.
Me saimme oman "prinssi Danielimme". Kaikin puolin "hovikelpoinen" 5-vuotias poika!


Kirjoittaja Soili Halme, 26. syys, 2015
Terveisiä Mikkelistä. Kohta tulee 12 v kun haettiin Masi (Chanzonet Moccasin) koiraksemme. Hyvin herra jakselee ja virtaa riittää vielä, välillä tuntuu että liikaakin... Paljon on Masistä ollut iloa ja pääasiassa terveenä on elellyt. Kuvassa Masi on mielipaikassaan mökillä ja mansikoita syömässä.


Kirjoittaja kyselijä, 29. heinä, 2015
kyselisin että milloin olisi seuraava kk pentue. ja minkä hintaisia pennut olisivat. itse olen nyt 13 täyttävä tyttö. asumme maaseudulla. pentu saisi joka päivä monta tuntia liikuntaa ja huomiota. meillä on valmiiksi kaksi koiraa, eli en ole koiranomistajana aivan kokematon. kiitos jos vastaat :)


Sähköposti:
Kirjoittaja Ritva, 23. huhti, 2015
Hei, Riina-Mari!

Kiva kuulla teistä! Zumakin lähettää velipojalleen halit. Zuma on pieni toy, tosi vilkas ja energinen, ja tänään kuulin siitä pienimmästä tytöstä, on kuulemma tosi vilkas ipana sekin. Mukavaa viikonloppua teidän poppoolle!


Kirjoittaja Riinamari, 14. huhti, 2015
Moikka,
Terkut Salosta Tahvo-toyvillikseltä! Voi että miten nopeasti aika kuluukaan, hänkin täyttää huomenna jo 4kk! Osaa jo vaikka mitä temppuja ja luonnetta riittää, meistä on tullut ylimmät ystävykset <3


Sähköposti:
Kirjoittaja Pia Pelkonen, 12. helmi, 2015
Onnea uudelle Karamelli pentueelle!


Sähköposti:
Kirjoittaja Ritva, 31. elo, 2014
Voi, kun ihana kuulla teistä! Olette olleet mielessäni! Vilman velipoika Speedy on maailman ihanin villispoika, jolla on jo varasertti näyttelyistä. Nyt rupeaa olemaan takkuvaihe turkissa, joten pitää heilutella kampaa karvan seassa enempien vahinkojen välttämiseksi... :) Halit teille ja eritoten Vilmalle!!! :)


Kirjoittaja Tuula Vaahtera, 27. elo, 2014
Hei Ritva!
Terveisiä Espoosta Vilma-villikseltä! Kesä on mennyt hyvin ja se on ollut terveenä. Kova se on touhuamaan ja leikkimään, ja pitää erityisesti lapsista. Uinutkin se on, kun tohkeissaan on pudonnut muutaman kerran laiturilta ja huomannut, että vesi on ihan ok. Ollaan oikein iloisia omasta karvapallostamme! Se on saanut usein kehuja, kun on niin söpö ja kauniskasvoinen.
Hyvää syksyö Sinulle, perheellesi ja kaikille touhutassuille!


Kirjoittaja Ritva, 24. heinä, 2014
Sindy laittaa laittaa suukit koko teidän perhepoppoolle. Vähäksi aikaa vielä riittää Sindyllä hommia vauvojen kanssa. Hyvä ja ihana äiti se on ja se hoitaa lämmöllä ja rakkaudella pienokaisiaan


Kirjoittaja Tarja Kauhanen, 21. heinä, 2014
Tosi ihania kuvia Sindin pennuista!! Suloisia karvapalleroita :) Rapsutuksia ja terkkuja meiltä kaikilta Sindille ja vauvoille :)


Sähköposti:
Kirjoittaja Ritva, 11. touko, 2014
Kirjoittaja Ritva, 11. touko, 2014


Hei, Maija! Kiva kuulla kuulumisianne pitkien aikojen takaa! Pojat ovat jo veteraani-iässä, mutta vauhtia varmaan piisaa enemmän kuin monella nuorella koiralla. Meidän Candy eli miltei 16 vuotiaaksi, ja loppu vuosina alkoi vasta muistuttamaan vanhaa koiraa.:) Halit teille!!


Kirjoittaja Maija, 25. huhti, 2014
Loput viestistä oli hukkunut johonkin.

Toivottavasti saamme vielä viettää monta yhteistä vuotta poikien kanssa. Pojat on juuri leikattu "kesäkarvalle".
Terveiset koko porukalta :)


Kirjoittaja Maija, 25. huhti, 2014
Hei
Etsin sivusi, kun meille tuli puhetta pennun ottamisesta :) Meidän vanhat herrat ovat molemmat teiltä otettu Miska tulee nyt jo 11v ja Nemo 10v. Pojat ovat meillä ihan kotikoirina ja perheen jäseninä. Miskalla on nyt todettu nivelrikko ja silmissäkin jo vanhuus painaa.


Kirjoittaja Ritva, 31. maalis, 2014
Ihana kuulla teistä!! Arvaa vaan, miten paljon oon teitä ajatellut :) Vilman velipoika Speedy on myös huippuihana luonteeltaan, villakoirien aatelia. Pieni se on vielä, mutta keskariksi kasvoi kuitenkin, hyvin jämäkkä luustoltaan, eiköhän siihen sitä säkäkorkeuttakin vielä kasva lisää... Speedyllä on myös ihana huippumuhkea ja paksu turkki. Talvi ja kevät on olleet vielä niin ihanan leutoja ja aurinkoisia ulkoilla pennun kanssa. Mukavaa ja aurinkoista kesää teidän poppoolle! :)


Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS